Energieloket

Wij wonen duurzaam! In Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen willen we meer lokale duurzame energie opwekken en meer energie besparen. Daar hebben wij u hard bij nodig! Doet u mee?

Energie besparen is makkelijk, uw wooncomfort verbetert en u helpt het klimaat. Bovendien levert duurzaam wonen ook nog eens veel geld op. Laat uw geld voor u werken: op een investering in dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dubbel glas kunt u maar liefst een rendement van 6, 7 tot 9% behalen. Een schoner milieu én u kunt uw geld uitgeven aan leukere dingen dan uw energierekening!

Lees meer over de mogelijke maatregelen

Wilt u een eerste gratis deskundig en onafhankelijk advies? Bel of stuur een e-mail naar het energieloket van de gemeente Nijkerk. Teun van Roekel is de energievraagbaak voor Nijkerk. Hij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 21 uur en op zaterdag van 9 tot 15 uur.

Telefoon: 06 1073 1261

e-mail:  energieloket@nijkerk.eu

Teun van Roekel: energievraagbaak voor Nijkerk

Sinds begin april 2016 bemant Teun van Roekel (40) het gemeentelijke energieloket. Inwoners van Nijkerk die hun huis energiezuiniger willen maken of zelf duurzame energie willen gaan opwekken, kunnen bij Van Roekel terecht met hun vragen. Een gedreven verbinder, die technische kennis combineert met belangstelling voor mensen.

Gratis en onafhankelijk

Het energieloket is een gratis service voor inwoners van Nijkerk. Iedereen die overweegt om zonnepanelen te nemen of zijn vloer, gevel of dak te isoleren – of die simpelweg zijn energielasten omlaag wil brengen - kan telefonisch of via e-mail contact zoeken met het energieloket, bemand door Van Roekel.